Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αποτελούν την καθιερωμένη πλέον, ετήσια ‘συνάντηση’ των αποφοίτων και τελειοφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Διοργανώθηκαν από το ΓΔ για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1999, και κάθε χρόνο έκτοτε.

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας είναι μια εκδήλωση – γέφυρα μεταξύ του Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων. Σε αυτή  προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τους απόφοιτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και οι απόφοιτοι (και τελειόφοιτοι) που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν τους εκπροσώπους των εταιρειών και να αποκομίσουν σημαντικότατες εμπειρίες στην κατεύθυνση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Για το 2011, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας θα διεξαχθούν κατά το διάστημα 11 έως 15 Απριλίου, στην Aίθουσα Συνεδρίων και την Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας 2011 εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: “Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά” που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον υπερσύνδεσμο: http://career.unipi.gr/