Σας ενημερώνουμε ότι ο νέος μας ιστοχώρος είναι https://empedu.gov.gr.

Αρχείο Απρίλιος, 2012

Ξεκινούν οι εγγραφές επιχειρήσεων για νέο Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, το Πρόγραμμα «Μαθητεία για Αποφοίτους», μέσα από το οποίο θα δίνεται ευκαιρία σε νέους Αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης των τελευταίων 2-3 ετών, να αποκτήσουν την πρώτη επαφή τους με την αγορά εργασίας, πραγματοποιώντας Μαθητεία 6 ωρών ημερησίως σε επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις μαθητείας. Περισσότερα »

Ξεκινά η αξιολόγηση των προτάσεων για το Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει ανά θεματική περιοχή, αμέσως μόλις ολοκληρώνεται η αξιολόγηση του συνόλου των προτάσεων κάθε θεματικής περιοχής. Περισσότερα »

Στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας απλοποίησης διαδικασιών και επιτάχυνσης του ΕΣΠΑ που έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης, με τη συνδρομή του Υπουργείου μας και του Υπουργείου Εργασίας (που διαχειρίζονται έργα Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου), ψηφίσθηκε άλλη μία διάταξη για την απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου και την ελάφρυνση του διαδικαστικού φόρτου, ώστε να επιταχυνθεί η υλοποίηση των έργων του ΕΣΠΑ και ιδίως των έργων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Περισσότερα »

Ανακοινώνεται η Κατανομή χρηματοδοτήσεων για Πράξεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Περισσότερα »

Σελίδα 1 απο 11