3η Τροποποίηση της Πρόσκλησης με κωδικό ΕΔΒΜ51 και τίτλο: Ο Πολιτισμός στο «Νέο Σχολείο» για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στους Άξονες Προτεραιότητας 6, 8 & 9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

3η Τροποποίηση της Πρόσκλησης (PDF| 614 ΚB) Νέα καταληκτική ημερομηνία: 06/12/2017

2η Τροποποίηση της Πρόσκλησης με κωδικό ΕΔΒΜ51 και τίτλο: Ο Πολιτισμός στο «Νέο Σχολείο» για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στους Άξονες Προτεραιότητας 6, 8 & 9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

2η Τροποποίηση της Πρόσκλησης (PDF| 630 ΚB)

1η Τροποποίηση της Πρόσκλησης με κωδικό ΕΔΒΜ51 και τίτλο: Ο Πολιτισμός στο «Νέο Σχολείο» για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στους Άξονες Προτεραιότητας 6, 8 & 9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

1η Τροποποίηση της Πρόσκλησης (PDF| 509 ΚB)

Πρόσκληση με κωδικό ΕΔΒΜ51 και τίτλο: Ο Πολιτισμός στο «Νέο Σχολείο» για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στους Άξονες Προτεραιότητας 6, 8 & 9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Το αρχείο της Πρόσκλησης (PDF| 542 ΚB)

Τα συνοδευτικά αρχεία της Πρόσκλησης (σε .zip μορφή)

Κράτα το